Τεχνικό – Technical

+30 2286030515

+30 6971726515

ΤΕΧΝΙΚΟ


TECHNICAL


ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΗΣ P.S. ΦΕΡΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΗΝ 10ΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΤΙΡΙΩΝ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΡΓΩΝ.

ΑΚΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΑΣ ΙΔΑΝΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.

ΑΚΟΜΗ, ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ Ή ΤΟΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΣΑΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΥΜΕ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΣΜΟΥΜΕ ΩΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΙΝΕΛΙΑ ΜΕ ΦΙΝΕΤΣΑ ΚΑΙ ΣΤΥΛ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Η ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙΣ!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΑΣ ΤΜΗΜΑ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ!

THE TECHNICAL DEPARTMENT OF PS BRINGS TOGETHER OF THE 10 YEARS OF EXPERIENCE ON DECORATIVE ITEMS, BUILDING DESIGN,  PROJECT MANAGEMENT.
WE HEAR YOUR NEEDS AND DESIGN FOR YOU IDEAL SPACES.
EVEN BEFORE THE ENGINEER OR ARCHITECT WE DESIGN IN 3-DIMENSIONS YOUR SPACE, AND DECORATE IT WITH FINESSE AND STYLE,  ALLOWING THEM TO MEET THE FUTURE CONSTRUCTION WITHOUT CHANGESAND REVISIONS!
WE ARE THERE FOR YOU AND FOR YOUR PROJECT MANAGEMENT AND IN COOPERATION WITH OUR FINANCIAL SECTION, WE OFFER THE POSSIBILITY OF DETAILED BUDGET BEFORE THE START OF WORK!